fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Singapore: Chilli Crab på No Signboard

No Signbord i Singapore

Chilli Crab er sikkert en af Singapores mest berømte retter, og noget af det, jeg havde glædet mig allermest til at stifte nærmere bekendtskab med. Krabben koges i en chili/tomat-sauce og serveres sammen med små, friturestegte boller, som man kan skovle saucen op med. Når man løber tør for boller kan man dog sagtens spise saucen som suppe, så ingenting går til spilde.

No Signboard startede som en lille bod i et hawker-center tilbage i 70’erne. På det tidspunkt havde de ikke råd til et skilt og fik derfor navnet ”No Signboard”. Boden blev hurtigt populær, og man kunne åbne en rigtig restaurant. I dag er der flere filialer af No Signboard i Singapore, men ifølge AC er den i Geylang den bedste og mindst turistede. AC plejede at spise der med sine singaporeanske venner, da hun boede i Singapore, og jeg havde lovet hende at kigge forbi.

Jeg var advaret om at mange af de mere casual restauranter i Singapore tager betalt for alt, inklusive de snacks, som placeres på bordet med det samme og ser ud som om, de er gratis. Hvis man ikke vil betale for tingene, er det dog bare at sige til. Så bliver de fjernet fra bordet. Jeg sendte alt tilbage igen undtagen vådservietterne, og det var helt fint med personalet.

Jeg havde også fået at vide, at hvis man ikke er specifik med hvilken krabbe, man vil have, så kan man risikere at få serveret en stor fed 2 kilos-krabbe til flere hundrede singaporedollars, så jeg var nøje med at understrege, at jeg bare ville have en lille, billig krabbe.

Da krabben kom på bordet så den dog ret stor ud, så jeg blev betænkelig og spurgte personalet, hvad den kostede. De fortalte mig at prisen for krabben var 42SGD, hvilket var noget billigere, end jeg havde regnet med, og jeg kunne slappe af og begynde at spise.

Krabben var perfekt tilberedt og kødet var saftigt og hvidt og smagte så frisk, at krabben uden tvivl havde været i live indtil få minutter efter, at jeg afgav min bestilling (undskyld krabbe).

Jeg havde afvist tilbuddet om en hagesmæk, hvilket var ret dumt, for det er helt umuligt at spise chilikrabbe uden at blive godt fedtet ind. Da jeg var færdig havde jeg krabbesauce langt op af armene samt over hele min hvide skjorte og enkelte stænk havde endda forvildet sig op i mit hår.

Jeg betalte omkring 50SGD for min krabbe, 4 boller og en cola. Det lyder måske af meget med tanke på de ret primitive omgivelser, men den krabbe er altså en af de bedste krabber, jeg nogensinde har smagt, og jeg synes helt sikkert, at det var pengene værd. Senere på rejsen fandt jeg et billigere sted at spise chilli crab, og selvom det smagte udmærket, så var krabben langt fra i samme liga, som den, jeg fik på No Signboard.

Singapore Blog


No Signboard, 414 Geylang Road, Tlf: +65 6842 3415

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.