fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Singapore: Cloud Forest og Gardens by the Bay

Cloud Forest i Singapore

Jeg er ikke nogen udendørsperson, men natur kan være ok under kontrollerede forhold, og Garden by the Bay er helt sikkert en nydelig, let fordøjelig, version af et vildnis. Man har en skøn følelse af at være ude i det fri, samtidig med at man er forskånet for ubehageligheder såsom dyreekskrementer, insekter og kryb.

Jeg besøgte Gardens by the Bay for første gang, da jeg var i Singapore i september sidste år, men den gang havde jeg ikke så meget tid, så jeg nåede kun at se OCBC Skywalk og Flower Dome og måtte skippe Cloud Forest. Da Poul og jeg var tilbage i Singapore i december, var Cloud Forest derfor øverst på listen.

En rigtig god ting ved både Cloud Forest og Flower Dome er, at begge seværdigheder både er så store, at det selv på en travl dag, som den dag vi var der,  ikke føles overfyldt. Ok, der kan være lidt kødannelse foran de mest fotogene pladser, men det er ikke noget at tale om, og de gange vi stoppede op for at beundre en særlig flot blomst eller for at ordne selfie-bevis på, at vi havde været der, var det ikke sådan at folk stod og åndede os i nakken. Der var plads nok til at alle kunne opleve Cloud Forest i deres egen takt.

Ligesom Flower Dome, så er Cloud Forest inde i et kæmpestort drivhus. I midten tårner et 35m højt, grønt bjerg sig op. Bjerget er dækket af den slags vegetation, som man finder i tropiske bjergegne, inklusive nogle fantastisk flotte kødædende planter.

Vandfaldet, som løber ned langs den ene side, er det største indendørs vandfald i verden. Det var et smukt syn, men det lod sig ikke rigtig fange på billede, så jeg fortrød, at jeg ikke optog en lille video, så I kunne høre den fortryllende lyd at det faldende vand.

Indeni bjerget er der en udstilling med flere rigtige stalaktitter og stalagmitter, og før man forlader stedet er der også mulighed for at lære mere om, hvordan klimaforandringer påvirker økosystemerne rundt omkring i verden.

Temperaturen inde i Cloud Forest holdes konstant på 23-25°C, men det føltes koldere, så det kan anbefales at tage noget varmere på, and den korte sommerkjole, som jeg havde iført mig i dagens anledning.

Min Singapore Blog


Læs mere om Cloud Forest på Gardens by the Bay’s website.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.