fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

So Chic – Luksusgenbrug i Dubai

So Chic, second hand designertøj i Dubai

I går var jeg inviteret til en privat forhåndsvisning af So Chic’s pop-up sale i Alserkal Avenue, Al Quoz. So Chic Pop-Up arrangeres 4 gange om året, og her kan man shoppe second-hand designer tøj fra private garderober i Dubai, nøje udvalgt af So Chics team. Der bliver også solgt forskellige andre europæiske produkter samt nyt tøj fra mindre europæiske mærker.

Den slags luksusgenbrug er jo lige mig, men alligevel tog det lang tid, før jeg endelig fik besøgt So Chic.

Hvis man kigger på udvalget af mærker og designere, så er Dubai lidt af et shopping paradis. Dog er priserne ofte væsentligt højere end i Europa og USA, er det faktisk sjældent, at jeg shopper hernede. Jeg skal også ærligt indrømme, at jeg forventede at So Chic ville være en masse gammelt tøj til vilde overpriser, men heldigvis var dette ikke tilfældet. For 1200AED fik jeg en jakke fra Isabel Marant Étoile, en 3.1 Phillip Lim silketop og et par silkeshorts fra Stella McCartney. Alt sammen var i rigtig fin stand, og man skal kigge godt efter, for at se, at det ikke er nyt.

Selve shoppingoplevelsen var faktisk mere som et upscale stormagasin, end de genbrugsbutikker og loppemarkeder, man ellers forbinder med second-hand shopping. Alt tøjet hang på bøjler, og der var personale klar med assistance, hvis man havde spørgsmål. Derudover er priserne faste, så man ikke behøvede at spilde tid og kræfter på at forhandle om prisen.

For yderligere information om fremtidige pop-ups henviser jeg til So Chic’s website.

Senere denne uge skal jeg til Fashion Forward, som er en af de største (hvis ikke den største) modebegivenhed i Dubai, så gør jer klar til en modespækket weekend fuld af shows, foredrag og after parties.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.