fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Societe (LUKKET) – Retroklub i Dubai Marina

Societe Dubai Marina

Update: Societe er lukket og der er åbnet en ny gastrobar, The Hideout, i stedet.

Societe er en retro-natklub på Marina Byblos Hotel i Dubai Marina, og den har været på min to-do-liste i flere måneder, for dem jeg kender, som har været der, har slet ikke kunnet få hænderne ned.

Vi ankom lidt tidligt, så vi startede med drinks i loungebaren Amadeus. Det var et rigtigt hyggeligt sted med live-jazz, og jeg ville gerne være blevet lidt længere, men nogle i selskabet kunne ikke lide jazz, og andre (ok, mig) ville gerne til Societe tidligt, så vi slap for at stå i kø, så omkring 23:30 begav vi os derfor ud mod elevatoren og Societe.

Hvis du har tænkt dig at besøge Societe, så lad være med at komme før 23:30. Klubben var nemlig fuldstændigt død, og musikken var ringere end ringe. Tilsyneladende tolkede dj’en retro som 100% UK-retro, og vi kendte stort set ingen af de sange, han spillede. Vi forsøgte at overtale ham til at spille noget andet, men han kendte ikke de sange eller de kunstnere, som vi foreslog, udover Jay-Z, som han hævdede altså ikke tilhørte retro-kategorien…ok, det kan jeg til vis del være enig i, men man har jo lov at prøve.

Efter midnat gennemgik Societe dog en forandring af Askepot-agtige dimensioner. Pludselig var klubben fyldt, musikken god og de ømme fødder knapt så ømme længere. Det lille dansegulv var proppet med disko-dansende mennesker og atmosfæren var venlig, lejlighedsvis ekstatisk og ret fantastisk, og vi havde en skøn aften. Dubai behøver flere steder som Societe!

PS: Er der nogen, der ved, hvordan Societe skal udtales? Jeg har hørt alt fra ”Society” til det mere franske ”Société”, og jeg har ærligt talt ingen anelse om, hvad der er rigtigt. Forslag?

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.