fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Sommer i Danmark og TikTok!

Sommer i Danmark, Middelfart

Min veninde April fra New York kom på besøg i Danmark i sidste uge, så jeg fik endelig mulighed for at introducere hende til kryddersild, rundstykker og andre danske specialiteter.

Vi fik også spist smørrebrød samt drukket dansk øl og snaps. Til at starte med troede April at man skulle drikke snapsen som et shot, og vi ventede måske lidt for længe med at fortælle, at man gerne må brække snapsen over, ha ha.

En aften kørte vi over til Middelfart og spiste gammeldags isvafler med guf. Jeg sørgede for, at April fik smagt Skildpaddeis og lakridsis, for selvom ingen af delene fandtes da jeg var barn, er de to varianter jo efterhånden blevet rigtig danske klassikere.

Når jeg får is i udlandet, så ønsker jeg tit, at der var en stor klat guf på toppen, og det undrer mig faktisk, at der ikke er andre lande, der har taget guffen til sig, for det smager jo fantastisk.

Jeg har for resten også lige installeret TikTok, og jeg morer mig gevaldigt med at lægge videoer op af Bølle og Bella akkompagneret af rap-musik. Mine forældres naboers børnebørn har også TikTok, så jeg kunne lige vise dem nogle tricks, da jeg var hjemme. Jeg tror ikke at der er særligt mange på min alder som er på TikTok i Danmark, men det er altså en rigtig sjov app.

Min TikTok: @mitziemee

Bølle & Bellas TikTok: @boellebella

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.