fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Soul Santé – En vegansk café i Dubai Marina

I dag spiste jeg frokost på Soul Santé, som er en vegansk café, som jeg fandt på GoogleMaps da jeg søgte efter vegetarmad i Dubai Marina. Soul Santé ligger kun en kort gåtur fra vores bygning, så det er lidt sjovt at tænke på, at hele tiden mens jeg bitchede over, at der er så få 100% vegetariske restauranter i Dubai, så har jeg faktisk haft en vegansk café lige henne om hjørnet.

Jeg bestilte jackfruit tacos, men tænkte at det nok ikke var nok til at blive mæt, så jeg nappede også lige deres Eggless Omelet, som var lavet med linsemel i stedet for æg.

Deres jackfruit tacos var rigtig gode, men jeg fortrød at jeg fik dryppet så meget lime ovenpå. Limesaften fremhævede nemlig det syrlige i jackfruiten, og fik den til at smage mere af frugt og lidt mindre af pulled chicken/pork, som jackfruit ellers imiterer så godt.

Deres omelet uden æg var ganske udmærket men smagte mere som en koreansk pandekage end som en omelet. Omeletten blev serveret med vegansk mayonnaise på topen samt en generøs mængde avocadoskiver ved siden af, så jeg var godt mæt, da jeg endelig fik spist op.

Jeg spiser med øjnene og maden på Soul Santé så virkelig lækker ud. Den smagte også rigtig godt, så havde jeg haft mere appetit havde jeg bestilt endnu flere retter, for der var godt nok mange ting på menuen jeg kunne have lyst til at smage.

Da jeg kom hjem, havde glemt navnet på omeletten uden æg, så jeg var lige inde på deres hjemmeside for at kigge inden jeg begyndte at skrive dette indlæg. Der så jeg at de havde en meal plan med 3 måltider+1 dessert, 5 gange om ugen for kun 500AED. Det var jo ikke til at stå for, så jeg har mailet dem og bestilt min første uges levering. Glæder mig til at se hvad det er.


Soul Santé, Shop #6,Jannah Place, Nasaq Street, Dubai Marina, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.