fbpx

Sugar On-the-Go Lip Kit – Lækkert til læberne

Sugar On-the-Go Lip Kit

På min sidste shoppetur i Sephora, købte jeg et Sugar On-the-Go Lip Kit fra Fresh med 3 forskellige miniprodukter til læberne. Jeg havde tidligere prøvet Sugar Advanced Therapy, og den var rigtig god til mine læber, men de andre to produkter havde jeg ikke nogen erfaring med.

Sugar Lip Treatment Advanced Therapy


Stiften er virkelig tynd, og fylder ikke hele det omgivende rør ud, så den kan dingle frem og tilbage og knækker let, specielt hvis man anvender den ved stuetemperatur eller varmere. Jeg er dog helt vild med smagen, og stiften holder læberne fugtet i lang tid uden at være tung. Derudover er stiften mere hygiejnisk at anvende end de små krukker man skal have fingrene ned i, og jeg vil helt sikkert købe den igen, men nok vælge full-size versionen.

Sugar lip polish exfoliator
Sugar Lip Polish Exfoliator

Sugar Lip Polish Exfoliator

Scrubben er supereffektiv og fjernede al tør hud fra mine læber, som blev enormt bløde og svulmede lidt op, lige som når man har anvendt lip plumper. Det er en af de bedste lip scrubs jeg har prøvet, men som med alle lip scrubs er det svært at undgå at noget af det havner i munden. Det smager som sukker, så det er ikke så slemt, men for at undgå at spise det hele, plejer jeg at påføre scrubben under bruseren, hvor det er lidt lettere at få den skyllet af igen uden at få sukker-scrub ud over det hele.

Sugar Lip Caramel Hydrating Balm
Sugar Lip Caramel Hydrating Balm

Sugar Lip Caramel Hydrating Balm

Som I nok kan se, er læbebalsammen min favorit fra sættet. Jeg har allerede brugt det meste, og jeg skal helt sikkert have mig en i fuld størrelse næste gang jeg kommer forbi Sephora. Den har ikke så meget farve, men giver læberne en fin diskret glans uden at blive for glossy. Jeg elsker også smagen, som giver mig mega meget lyst til caramel fudge.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, and New York City

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.