fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Sydney: Perfekt brunch på Trio Cafe – Bondi Beach

Tri, brunch i Bondi beach

Jeg er en stor fan af brunch (og egentlig også alle døgnets andre måltider), så da min veninde Mende sendte mig følgende besked på Facebook var jeg lutter øren:

”If you make it to Bondi Beach – I used to live in the pink building overlooking the beach, go to Trio cafe for my most favorite brunch anywhere! They have great coffees (I get mochas) & for the food, my favorites were the mango & lime buttermilk pancakes (with lemon curd & strawberries), shakshouka, boss eggs, breakfast burrito… Ok, come to think of it, I loved everything I had here! They have a great chef, & I never had a bad meal there after eating sometimes several times a week. Gosh, I almost want to hop a plane for it! ”

Der er venner, og så er der Trusted Foodie Friends og Mende tilhører bestemt den sidste kategori. Trio, here I come!

I Mendes besked ovenfor lød alting så lækkert, at jeg da umuligt kunne beslutte mig for en enkelt ret, så jeg bestilte en Breakfast Tasting Plate og satte mig til at vente med mit ”så har det også bare at være godt”-ansigtsudtryk. Det var det heldigvis også.

Shakshouka er en arabisk ret med æg bagt i en sauce af tomat og løg, og her i Dubai er det fast inventar på de fleste brunchmenuer. De seneste par år har jeg dog også spottet shakshouka på menuen på flere caféer udenlands. Dubai-versionerne har for det meste været langt overlegne, men Trios shakshouka var helt udmærket og smagte fint.

Trio’s French toast var ligeså sød, som man håber, at den vil være og pandekagen med lemon curd ved siden af var luftig og fuldkommen perfekt. Jeg tog mig selv i at ønske, at den ville klone sig selv og blive til 10, men det skete desværre ikke. I stedet ved jeg nu, hvor jeg finder Sydneys bedste pandekager.

Sådan skal en brunch se ud. Se og lær!


Trio, 56 Campbell Parade, Bondi Beach

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.