fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

The Butcher – En ny burger-restaurant i Dubai Marina

Jeg var inviteret til at komme forbi The Butcher, og jeg betalte ikke selv for mad og drikke.

Forleden var jeg forbi The Butcher, som er en ny gourmetburgerrestaurant i Dubai Marina. The Butcher er oprindeligt fra Amsterdam, hvor burgerkæden er kendt for sine lækre burgerbøffer med Aberdeen Angus-kød af høj kvalitet.

Vi bestemte os for at prøve The Daddy og The Butcher With Cheese, og de smagte begge to rigtig godt. The Butcher var en klassisk burger med salat og tomat, og af en størrelse, der ville gøre de fleste mætte og tilfredse. The Daddy var noget større og havde oveni alt det sædvanlige burgerfyld også oksekødsbacon og BBQ-sauce, så den kræver en lidt større appetit, hvis man vil gøre sig håb om at spise op.

Personalet syntes også lige at vi skulle smage deres popcorn chicken og sweet potato fries. Jeg plejer ellers at bestille almindelige pommes frites til min burger, for sweet potato fries er tit ret bløde og kedelige, men hos The Butcher var fritterne sprøde og smagte lækkert dyppet i den medfølgende chipotle-sauce.

The Butcher’s Popcorn Chicken var også helt ok, men det var nok ikke noget jeg ville bestille igen. Efter en burger er man nemlig mere end mæt, og skulle jeg bestille noget ved siden af, tror jeg at jeg ville holde mig til en gang pommes frites eller sweet potato fries.

Jeg kan rigtig godt lide milkshakes til min burger, og The Butcher’s milkshakes var rigtig gode. De var ret old school, og man kunne smage, at der var brugt nogle ordentlige ingredienser. Specielt deres Peanut Butter Milkshake var ret fantastisk og smagte glimrende sammen med burgeren. Chokolademilkshaken var mere som en dessert (eller hovedret) i sig selv, så jeg er glad for at den først dukkede op efter at vi havde fået smagt på burgerne.

Hvad skal man bestille? En The Butcher With Cheese og en Peanut Milkshake

The Butcher, Marina Gate, Dubai Marina, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.