fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: The Chandelier – Cocktailbar på Cosmopolitan

The Chandelier - Las Vegas

The Chandelier er en af de absolut bedste og smukkeste cocktailbarer i Las Vegas. Baren har 3 etager og er udformet som en enorm, glitrende krystallysekrone, så selvom Chandelier egentlig bare er en lobbybar, føles den ret upscale.

På den nederste etage er baren livlig og groovy. Der er en dj, og i weekenden står bargæsterne ofte helt ude på det omkringliggende kasinogulv. Jeg foretrækker dog de to øverste etager i baren, hvor der er mere stille og bartenderne ikke har så travlt. Chandelier er åben 24/7 og placeringen lige ved siden af Marquee, som er en af de mest populære natklubber i Las Vegas lige nu, gør Chandelier til et oplagt sted at starte (og slutte) en aften i byen.

Udvalget af cocktails er fokuseret og udsøgt, men Chandeliers mest populære cocktail, The Verbena, findes ikke længere på menuen. Man kan dog stadigvæk bestille den, bare spørg i baren.

The Verbena serveres med en tørret Szechuan Button (en slags blomst) på toppen, og før man begynder at drikke, skal man gumle lidt på blomsten så den fordeles i hele munden. Blomsten indeholder nemlig et stof, som gør at ens smagsløg går helt i overdrive, så når man efterfølgende tager en slurk af sin drink, kildrer det i hele munden. Den oplevelse bør man ikke gå glip af!

De fleste cocktails koster omkring 14$ hvilket måske lyder lidt dyrt for en lobbybar, men alle cocktails på The Chandelier er omhyggeligt mixet og fantastisk gode, og uden tvivl pengene værd.

Bedst til: Drinks efter middagen, drinks inden byturen, The Verbena

> Læs mit blogindlæg om The Verbena


The Chandelier, The Cosmopolitan, 3708 Las Vegas Blvd S, Tlf: (702)-698-7000, Åbningstider: Hver dag, døgnet rundt

>Besøg Chandelier’s website

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.