fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Titlis – Forelsket i Schweiz

Titlis, Schweiz

Målet med min tur til Engelberg var at besøge toppen af Titlis, så selvom det var lidt overskyet, den dag jeg ankom, besluttede jeg mig alligevel for at tage derop med det samme. Jeg tror turen med liften tog omkring 20 minutter, og på vejen op har man den flotteste udsigt af både bjerg og dal.

Det var et af de tidspunkter hvor jeg ville ønske, at jeg havde et ekstra par øjne (helst monteret i nakken) så jeg ville kunne nyde udsigten ned af bjerget uden samtidig at gå glip af udsigten til toppen.

Oppe på toppen er der en hængebro (den højest beliggende i Europa), en gletsjerhule og et par Bollywoodpapfigurer(!), men den altoverskyggende attraktion er den fantastiske udsigt over alperne. Det var så overvældende smukt, at jeg næsten blev svimmel, og det er uden tvivl det mest betagende sted, jeg nogensinde har været! Det var her, på toppen af Titlis, at jeg for alvor forelskede mig i Schweiz.


Hvad skal man have på?

Jeg havde troet, at der ville være bedre mulighed for at vandre omkring deroppe, så jeg havde taget mit nyindkøbte hikingtøj på. Det viste sig at være lidt overkill, da man aldrig for alvor kom i kontakt med naturen. Jeg så endda folk deroppe i klipklappere, hvilket jeg dog ikke vil anbefale. Dog kan man sagtens klare sig med fornuftige sko, jeans og en vindjakke, men er du i tvivl, så tjek vejrudsigten på toppen inden du tager af sted. 

Hvordan kommer man til toppen af Titlis?

Man tager Titlis Xpress-liften fra Engelberg til Stand via Trübsee. Derfra bytter man til en anden lift, Rotair, som går hele vejen til toppen og snurrer langsom rundt undervejs. Billetten koster 98CHF, men bor man på et af hotellerne i Engelberg får man et gæstekort, som giver rabat.

Jeg havde taget både madpakke og schweizerkniv med, men det havde jeg ikke behøvet, for der var både restaurant og chokoladebutik oppe på toppen. Når man først har taget billeder er der ikke så meget andet at lave deroppe, så et par timer på toppen var rigeligt for mig.

Læs mere om min udflugt til Engelberg:

> Engelberg – Klar til vandretur


Der er mere information om Titlis på Titlis Engelberg website


Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.