fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Tokyo: Afternoon tea på TwentyEight – Conrad

Afternoon tea på Twenty Eight i Tokyo

Poul er ellers Mr. Smart Casual himself, men lige præcis denne dag i Tokyo, var det så varmt, at han bare havde taget et par shorts og en hvid T-shirt på, uden at tænke over, at vi havde en reservation til afternoon tea på det elegante hotel Conrad.

Det var min japanske veninde Rieko, som havde ordnet reservationen, og efter et blik på Pouls meget casual, men ikke så smarte safarioutfit, da vi mødtes udenfor hotellet, sagde hun, at hun nok hellere måtte ringe til restauranten og tjekke om nøgne, behårede mandeben var ok. Det var det heldigvis, så længe Poul ikke havde klipklapper på, så vi smuttede forventningsfulde indenfor.

Alt er supersødt i Japan, og afternoon tea på Conrad er ingen undtagelse. De fineste små scones, macarons, sandwich og burgere var linet op, så det næsten så ud som sushi på et fad, lige til at sætte tænderne i. Behøves jeg sige, at det hele selvfølgelig smagte fantastisk, og hver en bid var en fryd for smagsløgene?

Når det kommer til den slags anretninger, har Poul og jeg to helt forskellige strategier: Hvor han foretrækker at spise det bedste først, gemmer jeg det altid til sidst. Måske er det fordi han er bange for, at alt det gode går til spilde, hvis han nu ikke kan spise op. Jeg kender mig selv og min store appetit, og jeg spiser altid op, så jeg foretrækker at slutte måltidet af med højdepunktet.

Afternoon tea på Conrad foregår i bar/loungen TwentyEight som surprise surprise ligger på 28. etage i det fornemme hotel. TwentyEight har derfor ikke uventet en fantastisk udsigt over Hama Rikyu Garden samt Tokyo Bay gennem de store vinduer, der går fra gulv til loft, og blød jazzmusik fra en livemusiker understregede den elegante atmosfære yderligere. De fleste andre gæster i loungen var pastelklædte japanske kvinder, og hele stedet havde en næsten dukkehus-agtig atmosfære. Det var i hvert fald ikke ligefrem stedet, hvor man slog en ordentlig bøvs efter at have gnasket sine macarons i sig (bare rolig, det gjorde vi heller ikke).

TwentyEight mindede mig rigtig meget om New York Bar på Park Hyatt i Shinjuku (Pouls og min yndlingsbar i hele verden) og vi snakkede om, hvor fin udsigten måtte være om aftenen, højt hævet over Tokyos travle gader. Desværre havde vi ikke tid til kigge forbi TwentyEight om aftenen, men næste gang, Conrad, der er vi klar!


TwentyEight at Conrad, 1 Chome-9-1 Higashishinbashi, Minato City, Tokyo, Address in Japanese: 1丁目-9-1 東新橋 港区 東京都 105-7337

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.