fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Tokyo: Aoyama Flower Market Tea House

Aoyama flower market

Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at kombinere blomsterbutik og café for Aoyama Flower Market Tea House er i dag vanvittigt populær blandt både lokale og turister.

Den søndag jeg kiggede forbi, var der kø langt ud på gaden, men jeg besluttede mig alligevel for at give det en chance. Aoyama Flower Market er nemlig en af de mest hypede caféer i Tokyo lige nu, og ifølge mine japanske venner not to be missed. Jeg blev skrevet op på en venteliste og en af medarbejderne oplyste, at der ville være cirka 45 minutters ventetid. Det var ok, for vejret var fint.

Aoyama Flower Market er virkelig et fantastisk sted. Indretningen er lidt som et stort drivhus, og der er ikke sparet på smukke blomsterdekorationer og grønne vækster. Menuen er mest til den søde side med flere lækre desserter at vælge mellem samt et spændende udvalg af forskellige slags te. Caféen er særlig kendt for deres te med friske urter, så den skulle jeg selvfølgelig prøve. Jeg kan ikke huske, om det var en Refresh Blend eller en Relax Blend jeg endte med at bestille, men der var mynte i, og det smagte rigtig godt.

Til den søde tand faldt mit valg på den yndigt udseende Flower Parfait med rosenblade, rosegelé og müesli. Müesli er en utrolig populær ingrediens i desserter i Tokyo (og mange andre steder i Asien) lige nu, og jeg skal skam ikke klage. Det er altid lækkert med lidt, der knaser. Parfaiten smagte rigtig godt, og den parfumerede smag af roser var ikke for overdøvende, så selvom man ellers normalt ikke er til den slags desserter, tror jeg den vil være et hit.

Aoyama Flower Market Tea House, Minami-Aoyama, Minato-ku, 5-1-2, Tokyo, Tel: +81 (0)334868787, Nearest subway station: Omotesando. Address in Japanese: 南青山本店, 東京都港区南青山5-1-2

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.