fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Tokyo: Glade katte på Hapi Neko Kattecafé

Hapi Neko, kattecafé i Tokyo

Opdatering: Hapi Neko er nu lukket

I Tokyo besøgte jeg også Hapi Neko, som er en hyggelig lille kattecafé i Shibuya kun få minutters gang fra den travle Shibuya Crossing. Jeg har efterhånden været der nogle gange, for selvom jeg ikke er noget udpræget kattemenneske, så er Hapi Neko et rigtigt dejligt sted at være. Det er næsten som en lille katteoase midt i Shibuyas larm og støj, og kattene ser ud til at trives.På Hapi Neko er der nemlig ingen tivl om at det er kattene, der regerer, og vi mennesker, der besøger caféen er intet andet end ydmyge undersåtter.

Jeg betalte for 30 minutter i selskab med kattene, hvilket ikke er så lang tid, men jeg var den eneste i caféen, så jeg tænkte, at det sikkert ville være nok. Dog er katte nogle egenrådige skabninger, og de fleste af dem besluttede sig for at tage en lur, mens jeg var der. Det var først, da jeg begyndte at rode med de små godbidder, som jeg havde købt i caféen, at et par stykker af dem fattede interesse.

På Hapi Neko må kattene ikke spise direkte fra ens hænder, så man placerer de små kattekiks en ad gangen i en lille skål. Jeg forsøgte at dele godbidderne lige mellem kattene, men der var en sort kat, som blev ved med at stjæle fra de andre. Han mindede mig lidt om Waz fra LetsNomNomBlog’s Tony Cat. En strid banan, som samtidig er så sød, at man ikke kan blive sur på ham.

For resten har jeg hørt, at det seneste nye i Tokyo er ugle-caféer, hvor man altså betaler for at drikke kaffe i selskab med rigtige, levende ugler. Mens jeg ikke har nogle skrupler over at besøge en kattecafé, synes jeg ikke ugle-konceptet virker helt ok.  Ugler er jo vilde dyr, der burde flyve rundt og fange mus, og ikke sidde på en café med en snor om benet. Kald mig bare hyklerisk, men jeg tror ikke, at jeg kunne tænke mig at besøge en uglecafé. Kunne I?

Her er min guide til andre sjove ting man kan lave i Tokyo

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.