fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

1-Chome Playland – Retro-spillemaskiner i Tokyo

1-Chome Playland, retro arcade games, Tokyo

Efter mit onsen-besøg gik jeg mig en tur i området. Jeg ender altid i Decks mall, når jeg er i Odaiba. Ikke så meget på grund af shoppingen, men mere fordi de har er en superfed etage med retro-spillemaskiner og butikker, som sælger alle mulige mærkelige ting.

Området med spillemaskiner hedder 1-Chome Playland. Nogle af spillene er rigtig sjove, mens andre vist primært er eksempler på, hvor langt spilleindustrien er kommet i dag. Inden jeg droppede ud for at blive pilot læste jeg til dataingeniør, og i det miljø var gamle spillemaskiner noget af det, som alle kunne blive enige om var ret fantastisk. Jeg tror ikke mange af mine venner i dag deler denne interesse, men det er en af de gode ting ved at rejse alene.  Har jeg lyst til at tilbringe en hel eftermiddag i selskab med gamle spillemaskiner, så gør jeg det.

På samme etage som spillemaskinerne er der også en Michael Jackson-butik og en butik, som sælger Kit Kat-varianter, som jeg ikke har set andre steder. Der er også et spøgelseshus, som ser super-scary ud. Jeg har aldrig set nogle gå derind, og jeg har heller aldrig set nogle komme ud derfra. Og jeg har set lidt for mange japanske gyserfilm til, at jeg tror det bare kan være et tilfælde..

Læs mit andet blogindlæg om 1-Chome Playland her


1-Chome Playland,  Decks, Daiba, Minato-ku, Tokyo

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.