fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Tokyo: Host clubs og hostess bars

Tokyo er ekstrem på mange måder og det gælder ikke mindst relationen mellem kvinder og mænd. På de fleste budgethoteller er det ikke usædvanligt at finde telefonbogstykke, illustrerede kataloger med call-girls på natbordet, og i områder som Shinjuku, Roppongi og  Akasaka skal man ikke gå mange skridt for at finde en hostess club.

En hostess club er en slags moderne geishahus hvor forretningsmænd kan invitere forretningsforbindelser på nogle timers (meget dyr) underholdning og adspredelse. Værtinderne som arbejder på klubberne bliver aflønnet efter hvor mange drinks deres kunder køber i løbet af aftenen, så det gælder om at få kunderne til at blive godt snalrede. I modsætning til andre steder i Asien er det flirt, konversation og underholdning, som er i centrum. Der er meget strenge regler for hvordan en hostess skal opføre sig, og en værtinde må under ingen omstændigheder have sex med kunden. Dog er specielt de udenlandske værtinder kendt for ikke at tage disse regler særligt højtideligt.

Der findes også såkaldte host clubs, hvor rollerne er byttet om, og kvinder kan købe sig til mandligt selskab på timebasis. Der er store skærme udenfor med billeder af de forskellige unge japanske mænd, som man kan vælge imellem, samt angivelse af pris. I modsætning til hostess clubs er det de færreste host clubs, som tilbyder engelsktalende værter, og jeg tvivler da også på at denne industri appellerer til andre end de lokale.

Hele idéen med at betale for selskab, uanset hvilket køn man er, virker efter min mening ret grotesk. Måske er det bare mig der er gammeldags, men det ville da være megakikset at betale 10.000¥ eller mere for, at en spinkel japansk fyr med ananasfrisure skulle grine af mine dårlige jokes eller? ….

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.