fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Tokyo: Devil spicy ramen på Kikanbo

Kikanbo - spicy ramen i Tokyo

Jeg elsker spicy miso ramen, og Kikanbo i Kanda serverer nogle af de bedste. Kikanbos ramen-restaurant er for nylig flyttet fra sin placering på hjørnet og ligger nu i stedet få meter længere nede af gaden. På hjørnet har Kikanbo i stedet åbnet en restaurant, der serverer tsukumen, som er nudler, som man dypper i en tyk sauce.

På Kikanbo kan man selv vælge hvor spicy man vil have sine ramen, og det stærkeste er devil spicy. Jeg har tidligere haft svært ved at kapere ”regular spicy” på Kikanbo, men det havde jeg midlertidigt fortrængt, så denne gang bestilte jeg devil spicy. Personalet advarede mig om, at det ville være ekstremt stærkt, og tilbød, at jeg stadigvæk kunne nå at ændre mig, men jeg holdt stædigt fast ved min devil spicy bestilling. Hvor slemt kunne det være? Jeg er jo vant til stærk mad.

Selvfølgelig var devil spicy alt for stærkt for mig. Efter blot få mundfulde haglede sveden af mig. Jeg drak 4 glas isvand i lyntempo men gispede stadigvæk efter vejret, og min japanske sidemand begyndte at se bekymret ud. Jeg prøvede at styre uden om de små peberflager, men de var overalt, så efter at have spist ægget, gav jeg op.

> Læs mit blogindlæg om min første skål spicy miso ramen på Kikanbo tilbage i 2015


Kikanbo, Kajicho 2-10-9, Chioda-ku, Tokyo, Åbningstider: Man-lør 11:00-21:30, Søn: 11:00 – 16:00, nærmeste station: Kanda, Adresse på japansk: 鍛冶町 2-10-10, Chiyoda, 東京都 〒101-0044


Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.