fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Dubai: Tom & Serg – God café i Al Quoz

Tom & Serg, brunch in Dubai

På trods af den lidt afsides placering mellem møbelforhandlere og byggemarkeder i Al Quoz, har Tom & Serg formået at opbygge en trofast fanskare blandt det brunchende folk i Dubai. Personerne bag Tom & Serg er en kok fra Melbourne (Tom) og en forretningsmand fra Madrid (Sergio), og deres ambition var at skabe et sted med god mad og fantastisk kaffe, og det må man sige, at de er lykkedes ret godt med.

Maden er traditionelle caféretter krydret med friske fusioner samt lidt til dem, der ikke spiser dyr. Portionerne er ikke blandt de største i Dubai, men det betyder jo bare, at der altid er plads til dessert. Akustikken er ikke optimal og specielt nedenunder kan det larme ret meget. Bordene ovenpå er bedre, og de er også de mest populære.

Jeg er ikke den store kaffedrikker (jeg drikker kun kaffe hvis der er masser af andre ting i), men folk virker til at kunne lide den kaffe, der serveres. I stedet bestiller jeg altid deres Salted Caramel Milkshake, som er rigtig god.

Tom & Serg ligger mellem to metrostationer, og vejen, der leder derhen er ikke den mest fodgængervenlige, så det er helt klart lettest at tage en taxi. Hvis taxichaufføren ikke kender Tom & Serg, så sig, at han skal køre mod Ace Hardware Store, som Tom & Serg ligger lige rundt om hjørnet for. Hvis du insisterer på at tage metroen, så er stationen nærmest Tom & Serg Noor Bank.

Det er let at overset skiltet udenfor caféen, men jeg har markeret Tom & Sergs placering ret præcist på kortet nedenfor, og det er den eneste café af den størrelse i området, så det skulle være til at finde.

• Fredag og lørdag er der nogle gange ventetid til at få et bord, men caféen er enorm og køen flytter sig hurtigt.

• Husets vand er gratis og man henter selv en flaske ved deres ”Water Station”

•  Regn med at en gang brunch med en æggeret og en dessert samt noget at drikke koster omkring 100AED.


Tom & Serg, Al-Joud Center (near ACE Hardware on Sheikh Zayed Road), Al Quoz, Dubai

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.