fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Ubud: Frække aber og Cafe du Monyet – Bali Blog

Cafe du Monyet, Ubud, Bali

Ubud er et fantastisk sted, og jeg er så glad for at jeg valgte at tage herop. Byen er fyldt med de hyggeligste små caféer og restauranter, og alt er enormt billigt. Jeg bor i udkanten af byen, i nærheden af Monkey Forest og Yoga Barn, som er der, hvor jeg har købt yogatimer.

I morges fandt jeg den sødeste lille café, Cafe du Monyet, hvor jeg besluttede mig for at spise morgenmad. Caféen var helt åben bagtil, så jeg havde den fineste udsigt over rismarkerne. Desværre var de ved at rense et stort rør lige ved siden af restauranten, så der var en forfærdelig larm under tiden jeg var der, men det kan man heldigvis ikke høre på billederne:)

Lidt længere nede ad gaden ligger Monkey Forest er en af Ubuds største seværdigheder. Jeg havde tænkt, at jeg skulle ind i selve skoven i morgen, men i dag gik jeg forbi udkanten af skoven på vej til massage. Der var rigtig mange aber langs vejen udenfor skoven, og de var rigtig frække. Jeg så hvordan en af dem stjal en skraldespand, fyldt med hvad han nok troede var abemad, og de flyttede sig hverken for trafik eller mennesker. Nu er jeg derfor lidt i tvivl med hensyn til, om jeg virkelig skal ind i den skov.

Aberne er nemlig så tamme, at de kommer meget tæt på, og jeg har læst at nogle af dem kan være ret aggressive. Opdatering: På Moneky Forest’s hjemmeside står der, at der ikke er fundet nogle bekræftede tilfælde af rabies blandt aberne på Bali.  Der er også rapporteret rabies i bestanden, så bliver man bidt skal man vaccineres med det samme. Jeg blev bidt af en gadehund for nogle år siden på Phuket, og jeg måtte tilbringe natten til juleaften i ventesalen på et hospital i Singapore. Jeg ved derfor at rabiesvaccine er noget værre bøvl, som jeg helst ikke udsætter mig selv for igen, men hvad skal man gøre? De aber ser jo supersøde ud på billederne, så mon ikke det ender med, at jeg ofrer mig for kunsten.

 

 

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.