fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Vykort från Seychellerna

Grand Anse Beach, Seychelles

Förra månaden följde jag med Poul på layover i Seychellerna. Efter vi hade checkat in på hotellet gick vi rakt ner till hotellets restaurang, där vi båda blev kära i hotellets hemlagade guava sylt, som smakade som en liten bit av himlen tillsammans med pannkakorna från frukostbuffén.

Poul hade flugit hela natten, så efter frukost gick han tillbaka till rummet för att få lite sömn, medan jag beslutade mig för att gå en promenad. Jag hade läst att man kunde ta bussen till Grand Anse Beach från en hållplats nära hotellet, men efter att ha väntat i 10 minuter bestämde jag mig för att börja gå.

Det var bara jag på den fina vita stranden, och det fanns varken solstolar eller parasol. Jag kan inte ens komma ihåg den sista gången jag hade en hel strand för mig själv, så jag gick en tur längs vattnet och njöt stillheten. Efter ett tag försökte jag hitta en stig från stranden till den stora vägen, men lyckades inte, så jag var tvungen att gå tillbaka samma väg längs stranden för att komma upp till vägen tillbaka till hotellet. Det var en 6 kilometers promenad enligt min iPhone!

När Poul vaknade kände jag inte riktigt för att bege mig ut på tur igen, men jag gick med på att gå et kort varv på en vandringsstig som skulle finnas nära hotellet. Fast det blev en mycket kort vandring, för efter enbart några steg såg vi en spindel, som var så stor, att vi trodde att det var en krabba! Alldeles för mycket natur för oss, så vi sprang så fort vi kunde återvända till hotellet igen. Vi tillbringade resten av dagen på hotellstranden, på säkert avstånd till alla läskiga djur och insekter med undantag av de enorma fruit bats, lika stora som Batman, som flög omkring över stranden på högljus dag. Här är en liten video från Seychellerna:

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.