fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: XS uden Zedd

XS natklub, Las Vegas

Jeg havde ikke planlagt at gå i byen i Las Vegas, men så mødte jeg to rigtig søde piger på min alder, som også rejste alene, og vi aftalte at tage på XS sammen fredag aften, hvor Zedd skulle spille. Zedd er sikkert mest kendt for ”Clarity” som var et megahit for et par år siden.

Selvom jeg ikke kan danse og jeg efterhånden føler mig lidt for gammel til clubbing, så gør jeg gerne en undtagelse i Las Vegas. I weekenderne er det nemlig ofte store, internationale artister, som optræder på natklubberne og bare det, at man er kvinde, gør, at man kan gå til alle disse gigs kvit og frit.

I Vegas betaler kvinder nemlig ikke entré, hvis man vel at mærke sørger for at gå gennem en promoter. Nogle gange får man derudover fri bar eller drinksbilletter, men til gengæld kræves det også, at man ankommer tidligt (typisk før midnat).

Da de fleste artister ikke begynder at spille før kl. 2, er udfordringen derfor at holde festen gående indtil da (FYI er kl. 2 altså langt efter min sengetid nu til dags).

Vi mødtes allerede kl. 20 til margaritas og mexicanermad, så det blev til mange timer i høje hæle og omkring kl. 1 begyndte mine fødder at gøre ondt. Derudover var mit højre øje blevet fuldstændigt rødt, så jeg besluttede mig for at gå hjem i seng uden at se Zedd. Er jeg mon ved at blive gammel?


XS er smuk, hip og laidback, og en af de natklubber, man absolut skal besøge i Las Vegas. Det er et fantastisk sted, så selvom man ikke er så meget til natklubber tror jeg, at de fleste vil synes at XS er et besøg værd. Dansegulvet er indenfor, men XS spreder sig hele vejen rundt om et stort, udendørs pool-område, hvor atmosfæren er mere afslappet. Selv uden at have reserveret et bord, kan man ofte finde et sted at sidde ned eller hænge ud, og hvis man har ømme fødder efter at have danset, kan man tage skoene af og dyppe tæerne i det turkise vand i poolen.

Kendte DJs optræder ofte på XS, så husk at tjekke kalenderen på XS’s website, for at se, hvem som spiller, når du er der. Industry Night er mandag, men selv i weekenden kan kvinder ofte komme gratis ind inden midnat, hvis man går gennem en promoter.

Med hensyn til dresscode så er XS er helt klart et sted for korte kjoler og stiletter.

Her kan I kan læse min guide til hvordan det fungerer med promoters og Industry Nights i Las Vegas >>

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.