fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Züri Wiesn – Oktoberfest i Zürich

Züri Wiesn Oktoberfest

Jeg havde ellers indstillet mig på at der ikke ville være mere Bier, Bratwurst und Lederhosen for min del i år, men der tog jeg fejl. Poul og jeg var i Zürich sidste weekend, og da vi stod af toget vadede vi lige ind i Züri Wiesn Oktoberfest på Zürich HB (hovedbanegård). Sikke en velkomst!

Man skulle have billetter for at komme ind i det store telt, men køen var lang, så vi droppede teltet og satte os ved en af restauranterne udenfor i stedet. Jeg fik en Züri-Bratwurst og Poul fik en Chili-Bratwurst, og i menuen kunne vi se, at de ville blive serveret med en Bürli. Vi spekulerede begge to over, hvad en Bürli mon kunne være. ”Måske er det chokolade?” foreslog Poul med håb i stemmen. Det viste sig bare at være en slags bolle, og Poul proklamerede slukøret, at han ville have foretrukket et almindeligt hotdogbrød (eller chokolade), men jeg syntes at Bürlien smagte udmærket sammen med Bratwurst.

Jeg ved jeg har fablet en del om lederhosen på det sidste, men der er altså et eller andet fascinerende ved denne højst mærkværdige beklædningsdel. I Zürich virker det som om, at de brune i ruskind er de mest populære. Mange af dem har også forskellige broderier, og de bæres typisk med ternet skjorte og tyrolerhat. Très chic, Zürich. Jeg spottede et par lederhosen i et af stormagasinerne, og de var ikke så dyre, som man kunne have frygtet, så jeg prøvede at overtale Poul til at købe sig et par, hvilket han dog nægtede. Måske jeg skulle give ham nogle i julegave? He he..


Züri Wiesn, Zurich HB


Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.