fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Zürich: Morgenmad på Kafischnaps

Kafischnaps, skøn café i  Zürich

På dag nr. 2 i Zürich besluttede jeg mig for at tage morgenmadsprojektet lidt mere seriøst, og efter lidt research online, besluttede jeg mig for at prøve Kafischnaps. Caféen lå et godt stykke fra hotellet, men vejret var fint, så jeg havde ikke noget imod at få bevæget mig lidt.

Der var ikke så mange andre gæster på Kafischnaps, da jeg var der, men det var mandag morgen, så mon ikke folk var på arbejde? Kafischnaps virkede ret lokal og vældig cool, og kvinden bag disken var også cool på sådan en Natural Born Hipster-måde, som let får os andre til at føle os en lille smule kiksede. Jeg tror hun syntes at jeg var lidt sær, og hun kiggede ret underligt, da jeg hev kameraet frem. Jeg tror ikke det er så almindeligt at fotografere sin mad i Zürich.

Apropos maden, så bestilte jeg deres Kafi Riche menu, som bestod af ost, marmelade, kødpålæg, laks, æg, kaffe og selvfølgelig Birchermüesli. Jeg styrede udenom osten, da jeg endnu ikke er kommet dertil hvor jeg kan kapere ost, der smager alt for meget af ost, men alt det andet på tallerkenen blev spist, og det smagte dejligt. Jeg læste senere på deres hjemmeside at de selv ryger laksen, hvilket jeg synes er ret sejt. Derudover er alle kødprodukter fra Schweiz, men jeg ville også blive overrasket, hvis det ikke havde været tilfældet. Kafischnaps virker nemlig som et sted der lægger rigtig meget vægt på god kvalitet, og spørger man schweizerne, så er noget af verdens bedste kød/frugt/grønt uden tvivl fra Schweiz. Jeg er tilbøjelig til at give dem ret.


Kafischnaps, Kornhausstrasse 57, Zurich, Tlf: +41 43 538 81 16

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.