fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Zürich: Sein (LUKKET) – Vegetarisk tasting-menu i verdensklasse

Sein, Zürich

Update: Sein er desværre lukket permanent

Da jeg var i Zürich i september, var jeg så heldig at få et bord på Sein med kort varsel fredag aften. Jeg rejste alene, men det rører mig ikke længere at gå ud og spise selv. Nogle gange kan jeg endda føle, at jeg får endnu mere ud af måltidet, når jeg rigtig kan koncentrere mig om at smage på maden og ikke behøver at tænke på også at skulle være social.

På Sein kan man vælge mellem to tastingmenuer: En med kød og en for vegetarer. Jeg valgte vegetarmenuen, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Retterne var både innovative og velsmagende, og selvom der blev eksperimenteret for fuld hammer med både smag og konsistens, var alt udført med sikker hånd af kokken Martin Surbeck, der besidder en beundringsværdig fornemmelse for, hvad der fungerer.

Da jeg trådte ind i restauranten, blev jeg budt velkommen som en kær gammel ven, og i løbet af aftenen kom personalet flere gange hen for at snakke og høre, hvad jeg syntes om maden. Jeg tror ikke, at jeg kunne have valgt et bedre sted at tage ud at spise selv.

Mellem retterne blev der serveret forskellige små overraskelser, som jeg skulle smage på og derefter prøve at gætte hvad var. Det var sværere end man lige skulle tro, og det var ikke mange gange, at jeg ramte rigtigt. Det var dog rigtig sjovt, og sikke en god måde at få gæsterne til for alvor at smage på tingene.

Den vegetariske tastingmenu på Sein koster 165CHF, men med tanke på at restauranten har 1 Michelin-stjerne og at Zürich desuden er en af Europas dyreste byer, så synes jeg bestemt ikke det var urimeligt.  

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.