fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bare Minerals: Joyous Jennifer

Joyous Jennifer  blush

Jeg kan rigtig godt lide BareMinerals makeupprodukter, og jeg er særligt vild med deres blushers og foundations. BareMinerals er dog ret dyrt i Dubai, så jeg plejer at hamstre BareMinerals-produkter i USA, hvor de er næsten halv pris. Jeg er VIB-medlem i Sephora i USA, og det er jeg rigtig glad for, da man får masser af fordele. For at bibeholde min medlemsstatus, skal jeg købe produkter for mindst 350USD om året, så jeg prøver at begrænse alle mine indkøb af skønhedsprodukter til, når jeg er i New York.

Mine yndlings-blusher-farver er nuancerne Joyous Jennifer og Laughter. Jeg plejer at bruge Laughter i løbet af vinteren og Joyous Jennifer om sommeren, når jeg har fået lidt mere farve, og med sommeren lige om hjørnet, besluttede jeg mig for at smutte forbi Sephora og købe en ny lille Joyous Jennifer.

Desværre havde de ikke den farve hos Sephora, så i stedet fik Sephora-damen mig overtalt til at købe en farve ved navn ”Hint”, som så fantastisk ud på bagsiden af hendes hånd, men som viste sig at være ret så forfærdelig, da jeg senere på hotellet fik børstet den på kinderne.

Nogle dage senere gik jeg derfor ned til BareMinerals Shade Shop på Prince Street i SoHo, og her fandt jeg endelig det, jeg søgte. Farven ser måske lidt mørk ud på billederne, men når man tager den på, giver den kinderne det skønneste varme skær med en lille smule glimmer i.

Der røg også lige en lipgloss med i indkøbskurven. Nuancen hedder Rebel og er fra BareMinerals læbelinje Marvelous Moxie.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.