New York: Chelsea Market og Friedman’s Lunch

Friedman's Lunch, Chelsea Market i New York

Jeg lovede for nogle dage siden at jeg nok skulle skåne jer for flere Times Square billeder, men madbilleder derimod, -dem slipper I ikke for:)

Den lejlighed vi havde lejet lå kun få minutters gang fra Chelsea Market, som er lidt af et feinschmecker frokostparadis. I den gamle småkagefabrik, der tidligere husede produktionen af Oreos, finder man i dag et utal af små, hyggelige specialbutikker og frokostrestauranter.

Hvad enten man har lyst til østers, pizza eller måske en cupcake, er der helt sikkert en restaurant til formålet. Det er ikke helt billigt at spise frokost i Chelsea Market, men til gengæld holder restauranterne generelt et rigtig højt niveau. Et af de steder vi særligt forelskede os i, var Friedman’s Lunch. De fleste, der på et eller andet tidspunkt har haft næsen begravet i en økonomibog, fanger sikkert referencen til økonomen Milton Friedman’s berømte citat (”there’s no such thing as a free lunch”),  og det var også det, som gjorde mig nysgerrig.

Frokosten var ikke gratis, men derimod solid og velsmagende. Jeg fik fish tacos med masser af koriander, sprøde grøntsager og paneret fisk, og Tina fik en ordentlig tamp af en burger, som blev serveret med en overdimensioneret syltet agurk.

Efter frokosten ville vi egentlig have været forbi Fat Witch Bakery, som er berømt for deres exceptionelt gode brownies, men vi måtte desværre se os besejret af fish tacos og burgeren, og i stedet for trille hjem og slå mave.

Min New York Blog


Friedman’s Lunch, Chelsea Market, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, and New York City

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.