fbpx

New York: Østers og Cava på Gotham West Market

Gotham West Market, New York

Yay! Jeg er i New York! Jeg landede sent onsdag aften, og selvom det har været tåget og regnfuldt siden jeg kom, så er det stadigvæk skønt at være tilbage i yndlingsbyen! Jeg bor hos min veninde Tina i Brooklyn, som har startet sit eget firma, Hungr Bird Eats. Hun er nok en af de mest talentfulde amatørkokke jeg kender, og hendes knækbrød er megagode.

Som forventet, har meget af snakken siden jeg kom derfor drejet sig om mad, opskrifter og restauranter. I går havde hun en aftale på Manhattan, så vi besluttede at mødes senere til frokost. Vores oprindelige intention var at spise på nye, og vældigt hypede Ivan Ramen  Slurp Shop i Gotham West Market, men da vi først kom frem, syntes vi begge to at tapasbaren under samme tag så noget mere indbydende ud. Ramen-planerne blev derfor hurtigt skiftet ud med cava, østers og  jamón Ibérico på El Colmado, men I kan læse mit blogindlæg om Ivan Ramen på Clinton Street her.

Gotham West Market er lidt ligesom Torvehallerne i København, men noget mindre. Der er en håndfuld restauranter at vælge mellem, og man kan enten sidde oppe ved disken eller på nogle af fællesbordene, som er opstillet i midten af området.

Lige nu er det frokosttid i New York, og vi er på vej ud for at mødes med Ehsan, som er en gammel ven fra min studietid i Sverige. Vi skal spise på en koreansk restaurant Danji, som jeg længe har villet prøve, så det glæder jeg mig til. Skriver mere senere, over and out.


Gotham West Market, 600 11th Avenue (between 44th and 45th Street), Hells Kitchen, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, and New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.