fbpx

Munskydd med röda läppar – Etiskt och hållbart

Ethically made face masks, sustainable fashion

Reklam för Fair Fashionista

Jag tänkte att jag skulle visa upp de fina nya etiskt tillverkade munskydden, som nu finns att köpa i Fair Fashionista Shop. Det är kvinnorna hos CWSG (Cambodia Women’s Support Group) i Phnom Penh, som har sytt munskydden av upcycled tyg, som är tyg som är tillövers från klädindustrin i Cambodia. Alla munnskydd har dubbla lager och filterficka, och om du vill ha ett tjockare munskydd, har vi också gjort några av gamla jeans, som såklart har rengjorts och desinficerats noggrant innan.


Munskydden har elastiska öronband som enkelt kan bytas ut eller justeras. Om du behöver byta ut öronbandet, fäster du bara en säkerhetsnål i ena änden av den nya resåren. Dra säkerhetsnålen genom munskyddets sidokanal, justera till önskad längd och knyta.


CWSG grundades av Ky Kanary i syfte att hjälpa kvinnorna i gruppen med anställning och inkomst. Dessutom fungerar gruppen också som ett nätverk där kvinnorna kan söka hjälp och stöd från varandra. Fair Fashionista har jobbat med CWSG under lång tid och jag är glad att det fortfarande fungerar jättebra att samarbeta om nya produkter och projekt trots covid-19 och karantän.

Munskyddet är en modeaccessoar och utgör inte medicinsk utrustning eller personlig skyddsutrustning, och det finns inte evidens för att munskyddet skyddar mot smitta.

Munskyddet ersätter inte heller behovet av att följa relevanta riktlinjer för social distansering samt upprätthålla en god personlig hygien genom att tvätta händerna ofta och undvika att röra ansiktet.

Köp munskydden här>>

fair-fashionista.se

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, and New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.