New Jersey: Middag på Common Lot i Millburn

Common Lot in Millburn, New Jersey

Min veninde Tina er flyttet til South Orange i New Jersey, så sidste uge var jeg ovre at besøge hende i hendes nye hjemby. Når man er i New York, føles South Orange jo som Langtbortistan, men det tager faktisk kun 30 minutter med tog fra Penn Station at komme derhen.  

Torsdag aften startede vi med drinks på The Cassidy i Maplewood, som er en hyggelig lille by tæt på South Orange. Det var en hverdagsaften, så der var lidt stille i butikken, men deres drinks var rigtig gode og stærke, og baren var rigtig hyggelig og føltes mere som storby end som forstad.

Senere tog vi ud for at spise på Common Lot som ligger i Millburn, der er en anden hyggelig by ikke langt fra South Orange. Tina og Joel har spist der mange gange tidligere, og da vi gik forbi ude på gaden, kunne de se, at det var ham der ejede stedet, som var i køkkenet den aften.  

Vi startede med at dele en tun carpaccio og en braised pork belly (en slags flæskesteg i skiver), med en lækker klistret soja/chilisauce, og en bred, umami-spækket fedtkant.

Til hovedret fik jeg en pumpkin tofu stirfry (wokret med græskar og tofu), mens Tina fik en elegant pandestegt Branzino filet (hvad mon Branzino hedder på dansk?), og Joel fik en fantastisk ret med braised shortrib og xo-sauce. Min ret med græskar havde et strejf af noget sødt og en masse andre interessante ting (og ja, shitakesvampe og Thai green curry sauce smager faktisk rigtig godt sammen). Til dessert fik jeg en Coffee Parfait forklædt som en is-sandwich, med en skive lækker kaffe-is klemt ind mellem to chokolade-cookies af den lidt seje slags, som de laver så godt i USA.  

Common Lot har ikke nogen liquor license, så det er BYOB (bring your own bottle/booze som gælder). Det er et koncept, som jeg rigtig godt kan lide, da man så selv kan medbringe en flaske vin, eller hvad man nu har lyst til at drikke. Maden på Common Lot var virkelig god, og helt på højde med, hvad man får på nogle af de bedre restauranter i New York.

Efter vi kom tilbage fra Common Lot var planen at fortsætte aftenen i baren (ja, der er en bar i Tina’s nye hus!), men vi havde alle tre haft en hård uge, så vi endte med at gå i seng kl 22:)


Common Lot, 27 Main Street Millburn, New Jersey

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, and New York City

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.