fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

New York: Bagels på Barney Greengrass

Barney Greengrass, bagels på Upper West Side

På flyet sad jeg ved siden af en rigtig sød kvinde, som rejste med sin søn. Da vi begyndte at snakke, fandt vi ud af, at vi havde rigtig meget til fælles, så vi udvekslede Facebook-informationer og aftalte at holde kontakten.

Om tirsdagen var de på Upper West Side for at besøge Museum of Natural History, så de spurgte, om jeg havde lyst til at mødes til frokost deroppe. Upper West Side er sådan et hyggeligt område, og jeg har tidligere boet der flere gange, når jeg har været i New York. Ikke kun fordi det er hyggeligt, men nok primært fordi det er der, at man finder den største koncentration af billige hostels i New York.

Barney Greengrass, New York

Jeg foreslog at vi mødtes på Barney Greengrass, for det var længe siden mit sidste besøg, og jeg kan altid spise bagels med laks og cream cheese. Deres bagels var endnu bedre, end jeg kunne huske, at de var, men servicen var værre. Før vi havde fået tygget af munden ankom regningen uopfordret til bordet sammen med et ”whenever you’re ready,” som vi jo alle sammen godt ved egentlig betyder ”skynd jeg at blive færdige, så vi kan få andre gæster ind”.

Der skal dog mere til for at holde mig væk fra Barney Greengrass, for det er virkelig et fascinerende sted. Den kombinerede restaurant og deli har ligget på den samme adresse på Amsterdam Avenue siden 1929, og indenfor ser det ud som om tiden har stået stille de sidste mange årtier. Derudover har de nogle af New Yorks bedste bagels, så de kan slippe af sted med lidt af hvert. Læs mit gamle blogindlæg om Barney Greengrass eller læs om min seneste morgenmad på Barney Greengrass her.

Min guide til de bedste bagels i New York>>

Barney Greengrass, 541 Amsterdam Avenue (between 86th Street and 87th Street), Upper West Side, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.