Atlanta: Mit ophold på InterContinental Buckhead

InterContinental in Buckhead, Atlanta

Sidste år var jeg i Atlanta i nogle uger i forbindelse med nogle eksamener. Jeg ledte efter et stille og fredeligt område, så en ven anbefalede mig Buckhead, som er en ret posh forstad i den nordlige del af Atlanta. Jeg nåede at bo på tre forskellige hoteller, og jeg tænkte jeg skulle skrive lidt om dem i de næste par indlæg. Her kommer det første:

InterContinental Buckhead

Jeg boede på InterContinental 2 gange og begge gange var det den samme søde dame, der checkede mig ind. Vi kom til at snakke om hvorfor jeg var i Atlanta, og hun var så flink at opgradere mig til et skønt værelse på en af de øverste etager, da hun syntes at jeg skulle have fred og ro til at læse.

Det var et rigtig lækkert hotel med en smuk have og en stor udendørs pool. Der var også et rigtig godt fitnessrum hvor man kunne tage sig en tur på løbebåndet med udsigt til den travle Peachtree Road. I fitnessrummet var der infused water, frisk frugt og kolde klude til svedige pander. Jeg nåede ikke ud at svømme i poolen, for det blæste ret meget den uge jeg var der.

Jeg havde købt adgang til InterContinental’s Club Lounge, hvor de serverede morgenmad hver morgen. Lounge-morgenmad plejer at være ret basic, men morgenmaden på Club Lounge var virkelig god, og af meget højere standard end jeg havde forventet, med et rigtig godt udvalg af både varme og kolde retter.

Der var også Cocktail Hour i Club Lounge hver eftermiddag, med fri bar og forskellige snacks og småretter. Ellers var loungen også åben hele dagen, så man kunne kigge forbi og tage sig en kop kaffe og en kage Jeg mener at jeg betalte omkring 40$/dag for adgang til Club Lounge, og det krævede ikke meget hovedregning, før jeg blev enig med mig selv om, at det bestemt var pengene værd.

Jeg prøvede også morgenmaden på hotellets restaurant Southern Art et par gange, og den var ganske udmærket. Buffeten var ret lille, men gjorde et rigtig godt indtryk med lækre retter, som man virkelig havde lyst til at sætte tænderne i.

Jeg spiste ikke aftensmad på hotellets restaurant, men jeg var nede i baren et par gange for at få mig et glas rødvin og et flatbread. Der var flere konferencer på hotellet under tiden jeg var der, og der var altid godt fyldt i baren i hverdagene.

Roomservice fungerede også rigtig godt, og jeg nåede at udvikle en vis afhængighed af deres roomservice-burger. En af dagene havde de glemt min bestilling, men det havde jeg faktisk også selv, så jeg blev bare positivt overrasket, da de ringede op og sagde at burgeren var på vej, og at den var gratis, fordi den var forsinket.

InterContinental Buckhead ligger på Peachtree Road, som er den store hovedgade, der går gennem Buckhead. Der ligger en Chick-fil-A og en Starbucks på Terminus på den anden side af gaden, og lidt længere nede af vejen i den modsatte retning ligger det store shopping mall Lenox Square. Jeg havde et rigtig skønt ophold på InterContinental, og skulle jeg have vejene forbi Buckhead igen, ville InterContinental ude tvivl være mit førstevalg.

Andre hoteller jeg har boet på i Buckhead, Atlanta:

Mit blogindlæg om The Whitley i Buckhead, Atlanta

Mit blogindlæg om Hilton Garden Inn i Buckhead, Atlanta


InterContinental Buckhead, 3315 Peachtree Rd NE, Atlanta GA

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, and New York City

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.