fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bali: Godmorgen Westin Nusa Dua

Westin Nusa Dua på Bali

Jeg er taget med Poul på layover på Bali, og vi bor på det skønneste Westin resort i Nusa Dua. Vi ankom sent i går aftes, så da vi var fremme ved hotellet blev det kun til en hurtig mocktail (alkoholfri cocktail) i baren, før vi smuttede op på værelset. 

På det tidspunkt var det aftensmadstid i Dubai, så Poul var blevet sulten. Alle hotellets restauranter havde dog lukket, da klokken var omkring midnat på Bali, men vi fik at vide, at vi kunne bestille roomservice 24 timer i døgnet, hvis vi havde lyst. Poul besluttede sig hurtigt for en club sandwich, som ankom til værelset efter 20 minutter. Er det ikke sjovt hvordan club sandwich på hotellerne næsten altid smager ens?

Der er 4 timers tidsforskel mellem Dubai og Bali, men vi tvang os selv til at stå tidligt op, og kl 9 var vi klar til at gå ombord i morgenmadsbuffeten. Jeg så en sjov orange frugt, som jeg aldrig havde set før. Det viste sig at være en markisa, som er den indonesiske version af en passionsfrugt. Den var noget sødere end den lilla variant, som vi kender hjemme fra supermarkedet, og den smagte rigtig godt

Vores bord var lige ud til et lille bassin med karper, og mens vi spiste sad der en hejreagtig fugl og kiggede sultent på fiskene. Dog var fiskene næsten dobbelt så store som fuglen, så den nøjedes med at drømme om karpesushi og prøvede ikke at spise nogle af dem.

Hotellet ligger på stranden, så efter morgenmaden gik vi ned og dasede et par timer i en liggestol og nød det gode vejr. På hotellets opslagstavle kunne man se dagens forskellige aktiviteter, og det fremgik at der ville være poolgymnastik kl. 11, så det besluttede jeg mig for at møde op til. Da der ikke var dukket hverken instruktør eller andre deltagere op efter 10 minutter gad jeg dog ikke vente mere og gik tilbage til min solstol på stranden.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.