fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $40 (otherwise shipping is $5). 

Ramen Street under Tokyo Station

Efter jeg kom tilbage fra Hamamatsu, stoppede jeg ved Tokyo Station for at spise aftensmad på Ramen Street, som ligger i kælderetagen i shoppingcenteret 1st Avenue. Der er 8 ramen-restauranter i dette hjørne af banegården, og man finder de fleste slags ramen her.

Den mest populære restaurant er Rokuinsha, som er berømt for sine tsukumen (dipping noodles). Tsukumen er ramen, der serveres med saucen og de andre ingredienser separat, så man selv kan dyppe sine nudler, og den slags ramen er specielt populær om sommeren. Dog så ved I sikkert efterhånden, at jeg er en tonkotsu-pige (tonkotsu er en kraftig, svinekødsbaseret suppe), så jeg satte i stedet kurs mod Ikaruga,

Jeg købte min ramen-kupon i maskinen udenfor restauranten og stillede mig derefter i kø. I tillæg til forskellige slags ramen, kunne man også købe gyoza (japanske dumplings) og andre småretter samt drikkevarer.

Hos de fleste ramenrestauranter er portionerne dog så store, at det faktisk kræver lidt af en appetit, bare at kunne spise sin skål med ramen, så det er sjældent at jeg også bestiller sideretter. Nogle gange køber jeg mig dog en øl eller en cola, men almindeligt vand eller grøn te, som serveres gratis, er ofte det bedste match.

Det tog ikke lang tid før jeg fik en plads, og efter kun et par minutter ankom en himmelsk skål med tonkotsu ramen.

Tilsyneladende havde jeg bestilt den spicy version, så der var små søer af chiliolie på toppen. Den stærke chilismag gik rigtigt godt i spænd med den lidt tunge suppe, så slurp slurp slurp sagde det, og så var den skål ude af verden.

Hvis I kan lide spicy ramen, så skal I også prøve Kikanbo

Min blog om Tokyo


Ramen Street, B1F Yaesu South Exit, Tokyo Station (First Avenue Tokyo Station B1F South Street), Tokyo, Åbningstider: 10:30-22:00 (de fleste restauranter), Adresse på japansk: 東京駅八重洲南口地下1階(東京駅一番街 地下1階南通り

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.