fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Singapore: Flower Dome og Gardens by the Bay

Flower Dome i Singapore

I Singapore, besøgte jeg også Flower Dome, som er et kæmpedrivhus nede ved Gardens by the Bay. På en almindelig dag ville de 28SGD man betaler i entré sikkert have skræmt mig væk, men det regnede udenfor, og jeg havde et par timer at slå ihjel, så jeg hostede op med pengene og kunne smutte indenfor i tørvejr.

Blomsterne var flotte, men jeg er helt blank hvad angår botanik, så det er sådan cirka alt, jeg kan fortælle jer. Nu må I ikke misforstå mig, for Flower Dome var faktisk en rigtig fin oplevelse, men jeg havde den følelse, jeg også ofte har, når jeg besøger kunstmuseer. Jeg kan se at det er flot, og blomsterne duftede dejligt, men jeg føler også, at jeg ikke for alvor kan værdsætte oplevelsen på grund af min manglende viden.

På en platform en trappe op var der en flok baobabtræer i alle former og størrelser. Nogle af dem så næsten menneskelige ud, og jeg overvejede et kort øjeblik, om jeg skulle gå hen og trykke hånd eller give high-five og præsentere mig selv. Åh ja, så skal jeg heller ikke glemme at fortælle at jeg også så nogle ret feisty-udseende kaktusser, som så ud som om, de var klar til at gå til angreb hvornår det skulle være.

Det som imponerede mig mest ved Flower Dome var dog, hvordan de bar sig ad med at holde alle de blomster i live. Når jeg tænker på, hvor meget Poul og jeg kæmpede med at redde vores basilikumplante i Dubai (den døde for nogle uger siden, og vi sørger stadigvæk), så føltes det jo som et sandt mirakel, at man kan have sådan et stort drivhus fyldt med levende planter.

Min blog om Singapore


Flower Dome er åben hver dag 9:00-21:00 (billetsalg lukker kl. 20:00). Turister betaler 28SGD for en kombineret billet, som inkluderer entré til Cloud Forest og Flower Dome.

> Læs mere om Flower Dome on Gardens by the Bay’s website

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.