fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Singapore: OCBC Skyway og Gardens by the Bay

OCBC Skyway i Singapore

Da jeg var i Singapore, var det ekstremt tåget hele tiden. Først troede jeg, at det var på grund af den fugtige årstid, men senere fandt jeg ud af, at tågen faktisk skyldtes skovbrande i Indonesien.

Det er åbenbart et tilbagevendende problem, og denne gang  havde det varet siden august måned. Under de værste dage anbefales det, at folk holder sig indendørs, og jeg så også rigtig mange mennesker, som bar en maske, der dækkede mund og næse. Jeg fortryder lidt, at jeg ikke også fik anskaffet mig sådan en.

Den dag jeg besøgte OCBC Skyway var tågen ekstra tæt, men jeg tog af sted alligevel. Selvom mange bygninger og seværdigheder var reduceret til skyggeagtige omrids i baggrunden, var det stadigvæk en stor oplevelse at spankulere omkring deroppe.

OCBC Skyway er 22 meter oppe i luften over Gardens By The Bay. Man betaler kun 5 SGD i entré, så det er en af Singapores billigere forlystelser. Jeg kunne let være blevet deroppe resten af dagen, men personalet var bekymrede for, at det ville begynde at regne og tordne, så de bad folk om at skynde sig. Deres bekymring viste sig at være velbegrundet, for i samme sekund jeg trådte ind på platformen med elevatoren, der skulle køre os ned på jorden igen, faldt den første dråbe. Det styrtregnede resten af aftenen, så jeg droppede derfor mine planer om at besøge Observation Deck på Marina Bay Sands-hotellet. Fra Skyway’en havde jeg dog en fin udsigt til hotellet, og jeg fik taget flere billeder af den imponerende bygning. Nogle af dem ser lidt grå og kedelige ud, men det var sådan Singapore så ud den dag.

Min blog om Singapore


OCBC Skyway er åben hver dag kl. 9:00-21:00. Billetter koster 5SGD og billetsalget lukker kl. 20:00 (tidligere hvis køen er lang). Skyway er lukket i dårligt vejr.

Læs mere om OCBC Skyway på Gardens by the Bay’s website.

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.