fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bangkok: Yoo Fish Ball i MBK

Yoo Fish Ball, MBK

Jeg spiste frokost i MBK’s food court, Food Island, som ligger på 6. sal i centeret. Man køber kuponer ved indgangen, som man bruger til at betale med, og maden er billig og god. Der var en hel sektion med kager og desserter, og jeg så også flere vegetariske madboder. Jeg endte dog med at spise på Yoo Fish Ball, der laver de lækreste nudelsupper med hjemmelavede fiskeboller. Jeg har tidligere spist på den oprindelige Yoo Fish Ball restaurant, som ligger i Chinatown, og det var virkelig godt, så jeg var glad for at se, at både service og standard var den samme hos deres lille bod i MBK.

Når man bestiller nudelsuppe i Thailand, smagsætter man den med fiskesauce, eddike, sukker og chili, og det kan være lidt af en kunst for den uindviede, men jeg blev hjulpet godt på vej af den unge fyr bag disken. Man kan også få sine nudler uden suppe, så det bliver mere som en salat. Den smagssættes på samme måde, og det bliver særlig godt med lidt ekstra sukker og chili.

PS: Det er første gang jeg fotografere indendørs med mit Canon-kamera i ”manual mode”, og det var først, da jeg næsten havde spist op, at jeg endelig begyndte at få styr på det. Kan hilse og sige at nudlerne altså så meget bedre ud i virkeligheden..

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.