fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Bobby’s Burger Palace – Las Vegas

Bobby's Burger Palace i Las Vegas

Fatburger er ellers min burger-favorit på The Strip, men da jeg var i Las Vegas sidste år, gik jeg forbi Gordon Ramsay’s BurGR en af de sidste dage, og jeg lovede mig selv (og min bloggerveninde Waz), at jeg ville spise der, næste gang jeg kom til Vegas. Søndag aften forsøgte jeg derfor at overtale de andre til at følge med. Desværre viste det sig at BurGR ikke tog imod bordbestillinger, og vi fik derudover at vide, at vi godt kunne regne med 30-45 minutters ventetid.

30-45 minutter er lang tid, hvis man er sulten, og når jeg er sulten bliver jeg en diva (ja, Snickers, den reklame handler om mig) og helt forfærdelig at være sammen med. Det ville ingen af os risikere, så i stedet foreslog Sylvan at vi spiste på Bobby’s Burger Palace.

Bobby’s Burger Palace var ikke lige så fancy som BurGR, men et godt stykke over niveauet på Fatburger og svaret på alle vores bønner i form af milkshakes (med alkohol, tak), burgere (Angusbeef, medium stegt) og løgringe (kæmpestore, hvorhenne vokser de??). Det var et sandt festmåltid! Løgringene var perfekt sprøde udenpå og bløde indeni, og hvis det ikke var for den dårlige joke, jeg absolut skulle fortælle om hvad der sker med huden fra omskæringer, havde vi nok spist dem alle sammen.

Jeg fik en Palace Classic Burger og den var lige som den skulle være. Saftig uden at være gennemblødt og med en kæmpe syltet agurk ved siden af, samt flere forskellige saucer at vælge mellem. Nice! Min milkshake med blåbær og granatæble var cremet men uden at være for sød, men jeg drak kun halvdelen, da shaken i sig selv nok var omkring halvandet måltid. Selvfølgelig spiste vi alt for meget og alt for hurtigt og vi crashede alle tre i et synkront food coma af dimensioner, så ingen af os orkede hverken at tale eller bevæge os længe efter sidste bid.


Bobby’s Burger Palace, S. Las Vegas Blvd, Las Vegas

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.