fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Las Vegas: Pizza på Sirrico’s – New York New York

Sirrico's, pizza i Las Vegas

Den 4. Juli var jeg i Las Vegas. Det var første gang at jeg fejrede Independence Day i USA og jeg var overrasket over at se, hvor stor denne dag er for amerikanerne, og hvor massivt der bliver fejret. Jeg havde dog mine forudanelser, da hotelpriserne strøg helt i vejret flere uger i forvejen, men det var ikke før jeg var der, at jeg forstod det virkelige omfang. Vegas var fyldt til bristepunktet!

Danmark er et af de ældste lande i verden, hvilket sikkert er en af årsagerne til, at vi ikke har nogen rigtig nationaldag, da alting skete for så længe siden, at de fleste nok er mere eller mindre ligeglade. Jeg ved godt vi har Grundlovsdag, men den sammenfalder jo med Fars dag, som har det med at stjæle glansen.

4. Juli var jeg i løbet af dagen travlt beskæftiget med at tygge mig igennem burgere på the Strip, men om aftenen aftalte jeg at mødes med J til pizza på Sirrico’s i New York New York. Min søster Trine og jeg boede på New York New York for flere år siden, og dengang var pizza fra Sirrico’s en integreret del af vores efter-byturs-rutine. Udover at servere supergod pizza, så har Sirrico’s nemlig åbent indtil kl. 3 om natten og i weekenderne helt til kl. 4. Dog var pizzaen J og jeg fik ikke helt så god, som jeg huskede, men måske er det bare fordi pizza smager bedre efter midnat?

Det er ret pinligt at indrømme, men på en eller anden måde lykkedes det os at gå glip af aftenens store fyrværkeri. Vi hørte godt nok nogle høje lyde, men vi troede begge to, at det var fra den rutsjebane, der kører rundt om kasinoet, så da alle andre var udenfor med næsen mod himlen, spiste vi pizza og drak øl.

Senere på aftenen tog vi på Light på Mandalay Bay, og det kan I læse om her >>

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.