fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Sky Bar – På toppen af Bangkok

SkyBar i Bangkok

På 63. etage på toppen af Lebua State Tower ligger Sky bar, som udover at være verdens højest beliggende åbne roof top bar også er stedet, hvor Alan og kliken slår sine folder i flere af scenerne i The Hangover 2.

I lørdags var det så min tur til at stifte nærmere bekendtskab med The Wolf Pack’s Bangkok-habitat, så iklædt rejsens sidste rene kjole passerede jeg dresscode-inspektørerne i lobbyområdet og fik adgang til elevatoren op til øverste etage.

Da jeg steg ud af elevatoren blev jeg overvældet af den fantastiske udsigt. Første impuls? Man vil tage et billede. Men det må man ikke. “No ma’am, stopping not allow, pictures not allow, please go to bar”. Så man følger resten af flokken hen til det lille, afgrænsede område henne i hjørnet kaldet Sky Bar.

En af ulemperne ved at rejse selv er, at der ikke er nogen anden til at tage billeder af en. Det bliver lidt trættende i længden med rystede iPhone-selvportrætter, så i lørdags allierede jeg mig med et ungt thailandsk par, som hellere end gerne fotograferede mig og Bangkok, mod at jeg til gengæld tog nogle billeder af dem.

Udsigten fra Sky Bar var helt fantastisk men som bar, var der ikke meget at komme efter. Stort set alle de andre gæster var turister med kameraet i højeste hug og parat til at kæmpe til sidste blodsdråbe om de bedste pladser at få sine Kodak-moments foreviget. Sky Bar føles derfor mere som en sight-seeing bus, end som et festligt sted at tilbringe en aften, og er man allergisk overfor turister, er det nok ikke lige stedet for dig.

Man betaler ikke entre, men til gengæld er drinks rigtig dyre og der er ingen siddepladser, hvilket også bidrager til, at Sky Bar trods den fine udsigt ikke er et sted, man umiddelbart ville vælge at drikke sig i hegnet på (der er også ret langt ned, hvis man skulle falde ud over hegnet..).

Den rooftopbar jeg bedst kan lide i Bangkok er Octave på Marriott i Thonglor

Min blog om natteliv og barer i Bangkok


Sky Bar, Lebua State Tower, Silom, Bangkok

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, restaurants and things to do in New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.