fbpx

Free standard shipping within the US on orders over $30 (otherwise shipping is $5). 

Los Angeles: Little Tokyo og Cafe Dulce

Little Tokyo i Los Angeles

Noget af det jeg synes er rigtig fedt ved Los Angeles er de forskellige etniske nabolag. Nogle vil nok sige at det bare er et resultat af fejlslagen integration, at folk sådan holder sig for sig selv, men jeg elsker de små kulturelle enklaver og det udvalg det giver, specielt med hensyn til mad.

Et af mine yndlingsområder er Little Tokyo. Selvom områdets uofficielle grænser har skiftet gennem årene, så har Little Tokyo været Little Tokyo i over 100 år med undtagelse af en pause i årene efter 2. Verdenskrig, hvor japanerne i Little Tokyo blev interneret.

I hjertet af Little Tokyo ligger Japanese Village Plaza, som er et udendørs mall med restauranter, butikker og skønhedssaloner. Der er et japansk supermarked, som sælger japanske fødevarer og så er der selvfølgelig også en Hello Kitty-butik.

Der er masser af gode japanske restauranter i Little Tokyo, men min mission for dagen var hverken ramen eller sushi, men derimod en doughnut fra Cafe Dulce. Jeg var blevet anbefalet stedet af en Instagram-ven, og jeg er rigtig glad for at jeg fandt det. Jeg købte en doughnut med jordbær og flødeskum, og den smagte fantastisk. Hvordan skal jeg nogensinde kunne gå tilbage til Krispy Kreme igen? Cafe Dulce havde også bacon dougnuts, men den kombination er jeg ikke helt sikker på er noget for mig. Måske næste gang?


Cafe Dulce, 134 Japanese Village Plaza Mall, Little Tokyo, Los Angeles

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, beauty, and wellness.  

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get all the latest blog posts about New York City straight to your inbox every Sunday along with special offers, deals, and news from my shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.