fbpx

Westfield Century City – Los Angeles Shopping

Westfield, shopping i Los Angeles

Westfield er et udendørs shoppingcenter tæt på Beverly Hills. Her finder man mange af de high-street butikker man kender hjemmefra, og der er også et fint udvalg af spisesteder samt en Macy’s og en Bloomingdale’s på området. Der foregår lige nu en ekspansion af centeret, og i 2017 åbner der også en Nordstrom i Westfield.

Westfield er en international kæde af shoppingcentre, så nogle af jer kender måske til konceptet. Sammenlignet med andre Westfield-centre jeg har besøgt andre steder i verden, er Westfield Century City uden tvivl et af de bedre. Det udendørs layout gør, at det ikke føles så mall-agtigt, og det er et udmærket sted at tilbringe en eftermiddag.

Specialtilbud og events slås op på Westfields hjemmeside, og hvis man har et udenlandsk pas, eller et udenbys kørekort, er man berettiget til et Traveler Privileges Card der inkluderer yderligere særtilbud og rabatter. For at kunne få et kort udfylder man en blanket, der findes på Westfields hjemmeside. Den skal man tage med og aflevere i Guest Services i Center Court mellem Bloomingdale’s og rulletrapperne op til Dining Terrace.

Der er masser af parkeringspladser i parkeringskælderen og de første 30 minutter er gratis. Derefter koster det 1$ i timen op til 3 timer, hvorefter man betaler 2$/30min. AMC (en biograf) samt Gelson’s (et supermarked) og visse restauranter tilbyder kunder at validere parkeringsbilletten for de første 3 timer og hvis man shopper for over 100$ kan man ligeledes få valideret sin billet i Guest Services for en hel dag.


Westfield Century City, 10250 Santa Monica Blvd, Century City, Los Angeles, CA 90067, Tlf: +1(310)277-3898

> Besøg Westfield’s website

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, and New York City

Mitzie Mee Shop

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.