New York: En aften på Vandal – Lower East Side

Vandal, New York

Vandal åbnede i begyndelsen af 2016 og blev hurtigt en af de mest lysende stjerner på New Yorks restauranthimmel, specielt i den galakse, hvor restauranterne med et strejf af natklub holder til.Jeg ville virkelig gerne prøve at spise der, men I ved hvordan jeg er med hensyn til bordbestilling. Altid for sent ude. Heldigvis havde min veninde Mende været lidt mere proaktiv og det var lykkedes hende at ordne et bord til 4 søndag aften.

Hurtigt videre til drikkevarerne. Både Jessica og jeg bestilte en Trigger Finger, på trods af, at ingen af os egentlig er specielt vilde med bourbon cocktails, men Jessica fortalte mig, at Trigger Finger bliver serveret i en lille kolbe, som man gerne må stjæle. Desværre kunne personalet ikke finde kolberne, så vores drinks blev serveret i almindelige cocktailglas (som ikke måtte stjæles) på trods af, at vi havde understreget, at vi kun bestilte den drink for at få fingre i kolben. Vi endte derfor uden souvenir-flaske, men med en bourbon-drink, som ikke engang smagte særlig godt. For at råde bod på det tilbød personalet os gratis dessert, og vi blev hurtigt gode venner igen.

Vi bestilte så meget mad, at det sikkert ville være lettere at skrive, hvad vi ikke bestilte. Maden var bedre, end jeg havde forventet, og helt sikkert et niveau op fra hvad der sædvanligvis serveres på lignende etablissementer. Fusionerne fungerede og de såkaldte small plates viste sig at være store nok til at hele bordet kunne smage. Den eneste ret jeg ikke brød mig om var deres bacon ramen, som smagte af sæbe.

Vandal føles som lørdag aften så at spise der en doven søndag var ikke rigtig optimalt. Vi var alle sammen en smule trætte efter weekendens eskapader, så selvom både personalet, maden og den break-dansende kaninskulptur gjorde sit til at sprede partystemning, så ville søndagssløvsindet ikke rigtig slippe. Næste gang jeg skal til New York, må I derfor huske mig på at bestille bord på Vandal i god tid i forvejen, for Vandal er helt sikkert en lørdag aften værd.

Min guide til New York-restauranter, der føles som natklubber


Vandal, 199 Bowery, Lower East Side, New York

Welcome to Mitzie Mee, a website about food, travel, and New York City

Let's keep in touch!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.

LET’S KEEP IN TOUCH!

Sign up for my weekly newsletter and get an email from me every Sunday with travel inspiration, recipes, and news from the shop.

I don’t spam! Read my privacy policy for more info.